Escrits – Miriam Llopis

Diuen que recordes amb més intensitat els moments que et van marcar emocionalment i el dia que em van dir que rebria el premi MAI el recordo perfectament. En aquell moment vaig experimentar moltes emocions alhora. Em sentia molt contenta perquè reconeixien un esforç que fins aleshores creia que era imperceptible als altres i també em va fer recordar els moments difícils, tant els personals com la pèrdua de la Mai, la qual vaig tenir el plaer de conèixer.

MiriamLlopis

Vuit anys després de rebre el premi recordo amb molt afecte aquell moment i a partir d’aleshores vaig començar a aprendre que ser feliç no vol dir no tenir problemes o dificultats, sinó aprendre a conviure amb ells, a reconèixer-los i a afrontar-los.

M’agradaria animar a tota la comunitat educativa, mestres i alumnes, a seguir amb la celebració d’aquests acte, reforçant el significat i els valors associats al premi MAI. Tot i que els alumnes i professors vagin marxant, l’essència d’aquest acte la perpetuaran tots aquells que hi participen i creuen en els valors de l’esforç i l’afany de superació en els diferents àmbits de la vida.

Moltes felicitats a tots els premiats d’aquesta desena edició.

Atentament,

Míriam Llopis.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s