Escrits – Maria Cadefau

Des de primer d’ESO que sabem que a l’institut es donen els premis MAI, per valorar l’esforç i l’afany de superació dels alumnes. I crec que és una molt bona cosa que es facin aquest tipus d’actes a l’institut. Així doncs, quan fa dos anys, juntament amb altres companys, vaig rebre el premi MAI, em va fer molta il·lusió. S’aprecia molt quan veus que el teu esforç al llarg dels anys és valorat i reconegut.

MariaCadefau

Quan arriba el dia de l’entrega dels premis, és un dia especial. Les classes s’acaben abans, i hi ha un ambient diferent, almenys des del punt de vista dels qui rebem el premi. Durant l’acte tot són nervis, i a l’hora de fer el discurs davant de tot el públic, ho vaig passar una mica malament. I si em quedo en blanc? I si em tremola la veu? Però tot passa ràpid i finalment tot va bé. És un moment que es viu amb molta emoció i felicitat, la qual comparteixes amb els teus companys.

Ara que ja fa dos anys, i he assistit a una altra entrega dels premis, veig que realment és un acte molt bonic i emocionant. Per molt que sigui un premi a nivell d’institut, té un caràcter simbòlic molt important, perquè es valora molt quan veus que el que fas és reconegut i t’anima a continuar pel mateix camí.

Maria Cadefau

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s