Escrits – Andrea Huete

Per a mi, haver rebut un premi MAI és un motiu d’orgull i d’alegria, perquè significa que el meu esforç com a estudiant i el meu interès per aprendre van ser suficients com per haver-me superat a mi mateixa de forma notable.

AndreaHuete

Considero el premi MAI com un recordatori del fet que, en realitat, tot els nostres esforços tenen premi, perquè esforçar-se vol dir millorar d’alguna manera, i millorar és el millor premi que pot tenir l’esforç. Si trobem un obstacle i no fem res per superar-lo, no hi haurà obstacle més gran que nosaltres mateixos al nostre creixement personal, i la meta final és un mateix, l’evolució és el premi.

D’altra banda, hi ha circumstàncies sota les quals podem oblidar la nostra capacitat de superació, i és en aquestes ocasions que es necessita algú o alguna cosa que ens la recordi. Crec que el premi MAI és una d’aquestes coses, és com una estrella enmig del cel nocturn, una llum en què trobar confort quan la foscor ens confon, va ser un motiu d’alegria quan el vaig rebre, i és una estrella avui.

Saluts als qui van ser els meus professors!

Andrea Huete

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s