Escrits – Juan Garrido

Potser no t’has parat mai a pensar el que representa el premi que acabes d’aconseguir.

Un premi a l’afany de superació, a l’esforç, a la constància. El camí ha estat dur, però després de mai abandonar i sempre perseverar, has arribat molt més lluny del que mai et podries imaginar. Recorda que no has fet camí sol: has tingut al teu costat un munt de persones, familiars, amics i fins i tot professors, que t’han ajudat en tot moment, sempre que ho has necessitat.

JuanGarrido

Pensa en tots aquells moments en què havies estat a punt d’abandonar, de tornar enrere perquè veies la teva fita com impossible, però no ho vas fer. Vas decidir seguir endavant, tot i que la situació no fos gens fàcil.

Has superat exitosament totes les adversitats, dificultats i proves que la vida t’ha posat. Mai t’has rendit. Has volgut que tots els esforços i esperances que la gent del teu voltant ha posat en tu donessin el seu fruit, i ho has aconseguit, no els has fallat.

Porta sempre com a lema que l’esforç t’ajudarà a assolir els teus somnis i objectius a la vida. Mai no miris endarrere, no pensis a abandonar. Només tu ho pots fer possible, i la motivació per aconseguir-ho també és dintre teu. Valora l’ajuda dels altres i el teu propi esforç.

Recorda sobretot que, si costa, mereix la pena.

Juan Garrido

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s