Convidats – Salvador Cardús

Salvador Cardús i Ros (Terrassa, 12 de juny de 1954) és un sociòleg, periodista, escriptor i doctor en Ciències Econòmiques (1981).

Ha estat Fellow Visiting del Fitzwilliam College de la Universitat de Cambridge el 1993 i Visiting Research de l’Institute for European Studies de la Universitat de Cornell (EUA) el 2005 i del Queen Mary College a la Universitat de Londres el 2006.

Actualment és professor titular de Sociologia a la Facultat de Ciències Polítiques i Sociologia de la Universitat Autònoma de Barcelona, de la qual ha estat degà entre 2009 i 2011.

Ha publicat nombrosos llibres com “ El  desconcert  de  l’educació” i “Ben educats”. Així mateix ha  col·laborat  en  diverses  obres  col·lectives  com “Los laberintos   de   la   educación  i “What’s   up   with   Catalonia?”.

El setembre del 2009 va ingressar a la Secció de Filosofia i Ciències Socials de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC) amb el discurs Tres metàfores per pensar un país amb futur.

En l’actualitat forma part del Consell Assessor per a la Transició Nacional (CATN), un òrgan creat per la Generalitat de Catalunya per tal d’assessorar la Generalitat en el procés de transició nacional de Catalunya i lidera La Fàbrica, un equip d’intervenció social a favor de la independència de Catalunya.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s